Eugen Neagoe, externat. Ce soluţii are Dinamo pentru banca tehnică

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a fost externat după ce marţi seară a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, ca urmare a infarctului de duminică seara. 

"Eugen a fost externat astăzi în jurul prânzului. Este acasă, e bine. I s-a montat un defibrilator. În rest, nu avem ce discuta despre fotbal, important este că e acasă şi că e bine. Important este că e cu familia, despre fotbal nu vorbim în momentele astea", a declarat Florin Prunea.

Soluţii pentru banca tehnică

Întrebat dacă există antrenori pe care îi are în vedere pentru înlocuirea lui Neagoe la conducerea tehnică a echipei, Prunea a spus: 'Vedem, există o listă de antrenori la care ne gândim'.

După ce numele lui Viorel Moldovan a fost menţionat ca posibil înlocuitor al lui Eugen Neagoe la Dinamo, preşedintele clubului Chindia Târgovişte, Marcel Ghergu, a dezminţit informaţia prin intermediul site-ului oficial. Duminică seară, în timpul partidei cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a doua a Ligii I, Eugen Neagoe a suferit o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.

În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă. Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator. După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel