Este oficial: Steaua revine în Ghencea

Steaua
Steaua

Steaua Bucureşti revine  pe Stadionul Ghencea,  după ce reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" şi cei ai FC Steaua Bucureşti SA au semnat, miercuri, un acord pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.

Comandantul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" şi reprezentanţii S.C. FC Steaua Bucureşti S.A. au semnat miercuri Acordul cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competiţiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, potrivit unui comunicat postat pe site-ul MApN.

Potrivit obiectului Acordului cadru, CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispoziţia S.C. FC Steaua Bucureşti S.A., în calitate de beneficiar, unele părţi din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfăşurarea de evenimente sportive conform solicitării beneficiarului.

Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la bază prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecărui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 euro (fără TVA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel