EXCLUSIV  Șerban Huidu m-a cutremurat. Gest paradoxal față de Liviu Dragnea

Miercuri seară, am nimerit, din greșeală, pe Prima TV. Se difuza "Cronica Cârcotașilor". L-am văzut pe Șerban Huidu care râdea cu gura până la urechi de niște tineri care veniseră la un congres PSD fără să știe pe ce lume se află.

Când mă uit la Șerban Huidu văd un om trist, un om care îți provoacă amărăciune, dar care încă mai poate să râdă de prostiile altora în timp ce poate se uită la emisiunea sa și fiica Magdei Drăghici, Ioana Câmpean. Nu mai știți cine este Magda Drăghici? Una dintre cele trei persoane pe care Șerban Huidu le-a băgat în mormânt. Mă gândesc că în locul ei putea fi mama și mă apucă groaza. Sau mama oricui.

Șerban Huidu spunea recent că a trecut peste accident "de-al dracu' și de ambițios". Omul nu trebuie judecat, dar poate totuși mai multă decență nu ar strica din respect pentru morții din 2011 și pentru familiile lor, dar și pentru restul telespectatorilor. Și-a primit pedeapsa: a fost condamnat, în 2013, la patru ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă în urma accidentului pe care l-a produs. Dar i s-ar fi potrivit, mai bine, un loc, în televiziune, la care să nu mai râdă atât de mult. Adică să râdă, este treaba lui, dar să nu îl mai vadă rudele și prietenii morților lui la televizor. Nu știu despre ce vorbește, în general, Șerban Huidu în emisiunea "Cronica Cârcotașilor". Nu mă uit. În primul rând, nu am ce vedea, "Cronica Cârcotașilor" nu mai are situații de care să te amuzi. În al doilea rând, nu mă uit pentru că este forma mea de protest față de șoferii ca Șerban Huidu care bagă nevinovați în mormânt. Dar lui nu știu cât îi mai pasă de oameni.

(w670)

(Șerban Huidu, înainte de tragedie)


Spunea recent - "nu facem atac la persoană. Nu vor fi în emisiune lucruri grave cu care nu se poate glumi". Pe bune, domnule Huidu? Dar cu libertatea oamenilor nu aveți nicio problemă să vă jucați și să glumiți. Miercuri seară, la "Cronica Cârcotașilor", a fost prezentat Liviu Dragnea, în spatele unor gratii, pe ritmurile unei melodii, era o imagine într-un program de editare. Totuși, când ești condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, să vii și să iei la mișto libertatea unui om, indiferent cum îl cheamă, dă dovadă de mârlănie.

VEZI ȘI: Cazul Dragnea. Răspuns pentru Huidu de la o "pupincuristă"

Dar Șerban Huidu este "al dracu' și ambițios", cum spunea chiar el, deci poate. Sperăm totuși că nu mai e "al dracu'" și pe șosea sau dacă mai e, măcar să nu ne întâlnim cu el. Nu toți avem mașini care să ne apere de șoferi care, în loc să se uite pe sensul de mers când conduc, se uită spre bancheta din spate. Și domnule Huidu, tinerii aceia din PSD mai au timp să se trezească din aiureala cu doctrina partidului, morții din accidentul tău... nu.

[citeste si]

O astfel de tragedie ar trebui să te schimbe, să te facă un om mai bun, pentru că, evident, nimănui i-ar fi fost ușor în locul lui. Dar când parcă te înrăiești și mai rău și râzi de unii pentru felul în care arată și insinuezi că au niște riduri în plus din cauza băuturii... înseamnă că ți-ai pierdut demult nu doar oglinda, ci și reperele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel