EXCLUSIV  Cazul Dragnea. Răspuns pentru Șerban Huidu de la o "pupincuristă"

Șerban Huidu mi-a răspuns după ce am povestit că, miercuri seară, a reușit să mă cutremure în timp în ce îmi pierdeam vremea uitându-mă la "Cronica Cârcotașilor".  

"Am revenit in atentia pupicuristilor. Cand Cronica prezinta subiecte dureroase, se scot de la naftalina lucruri despre mine. Un accident este total diferit de furt. Lipseste intentia. Iar pana acum, acestea sunt suspiciunile ce planeaza asupra domnului Dragnea. Sa nu uitam ca a fost condamnat si pentru furt de democratie, in cazul referendumului. Voi reveni si eu, cu un articol mult mai amplu.

* " al dracu' si ambitios" era un citat. Am sa arat si de unde e luat", a fost răspunsul lui Șerban Huidu în urma articolului pe care l-am publicat pe DC News în care am spus că tinerii aceia care, la Congresul PSD, nu știau care-i doctrina partidului, mai au timp să se trezească din aiureală, în timp ce morții din accidentul lui, din 2011, nu.

În altă ordine de idei, nu știu de ce m-a numit pupincuristă. Am zis doar că mi se pare bizar ca un condamnat la patru ani de închisoare, pentru ucidere din culpă, pentru că a băgat niște oameni NEVINOVAȚI în mormânt, să ia la mișto libertatea unui om despre care nu s-a demonstrat că a furat. Nu decid nici eu și nici dumneavoastră vinovăția lui Liviu Dragnea. Și nu este problema mea că îl cheamă Liviu Dragnea. Putea fi oricine altcineva.

VEZI ȘI: Șerban Huidu m-a cutremurat. Gest paradoxal față de Liviu Dragnea

Domnule Huidu, dar pe mine nu mă interesează Liviu Dragnea, ci faptul că nu toți avem mașini puternice, mai mergem și cu Dacia Logan, ca oamenii din accidentul dumneavoastră, și da, decât să mor, prefer să fiu furată. Pentru că, dacă mă simt furată de PSD, de Liviu Dragnea sau de cine vreți dumneavoastră, voi ieși la vot sau în stradă, dar dacă mor într-un accident de mașină, din NEATENȚIA unor șoferi care nu se uită la sensul de mers, atunci chiar nu mai pot să fac nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel