Eliminare pensii speciale. Marius Budăi: Noi am încercat. Am plătit politic

Problema pensiilor speciale uriașe a fost discutată în prezența fostului ministru al Muncii, Marius Budăi, într-o emisiune tv de joi seara.

Pornind de la valorile foarte mari ale unor venituri lunare și pensii speciale pe care le au mai ales unii magistrați din România, Marius Budăi a spus:

Eu cred că sunt extrem de mari pentru ce-și poate permite România la acest moment și de aici vedem că toată schimonoseala aceasta cu 'haideți să tăiem, haideți să facem' și nu fac nimic, în condițiile în care au majoritatea în Parlament, au Guvernul, sunt liberi să facă. Noi am spus ce am încercat, ce ordonanțe am dat pentru care am și plătit politic, pentru că ne-am întors peste 160 de mii împotriva noastră și familiile lor, și de altfel avem două inițiative lansate de PSD în dezbatere în Parlament, pentru impozitarea progresivă a acestor pensii care nu sunt bazate pe contributivitate.

Dar, colegii noștri de la USR și PNL nu au dorit să discute acele idei, ci au dorit să discute inițiativele lor, care au rămas în dezbatere și care, practic, nu aduc nimic concludent și pe majoritatea celor care au pensii foarte mari nu-i ating, pentru că, nu-i așa, avem excepții”, a spus Marius Budăi la România TV, joi seara.

”Noi suntem dispuși la dialog. Noi, Partidul Social Democrat, încercând să facem lucrurile extrem de profesionist am plătit politic. Noi am făcut ce am putut”, a completat fostul ministru al Muncii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel