EXCLUSIV  Elena Udrea, sondaj BOMBĂ după eliberare

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Se întoarce sau nu Elena Udrea acasă după eliberarea din închisoarea din Costa Rica? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun toţi cei care discută pe seama subiectului momentului în România. 

Eliberarea din închisoarea din Costa Rica a Elenei Udrea, după ce instanţa a decis suspendarea condamnării sale, ar putea fi urmată de o întoarcere acasă, devreme ce asupra sa nu mai planează pericolul de a fi încarcerată, atât timp cât decizia amintită mai sus este în vigoare. Cu toate acestea, Elena Udrea a declarat că, cel puţin deocamdată, nu ia în calcul o reîntoarcere în România, preferând să petreacă sărbătorile de iarnă în Costa Rica alături de copil, de iubitul său şi de mama sa. 

"Deocamdată nu am cum să mă întorc în România. De ce? Pentru că am statutul de refugiat care îmi interzice să mă întorc și pentru că fetița mea nu are pașaport până la finalul lunii ianuarie. În funcție de evoluțiile din Costa Rica, voi vedea ce se va întâmpla. Mi-aș dori mult ca nebunia de acasă să se termine și acest lucru este responsabilitatea clasei politice", a declarat, marţi seara, Elena Udrea, într-o discuţie telefonică purtată la România TV cu analistul politic Bogdan Chirieac.

(w670) Sondaj

DC News a realizat un sondaj pe această temă, cititorii site-ului fiind întrebaţi dacă cred că Elena Udrea se va întoarce acasă sau va rămâne în Costa Rica. Iar rezultatele sunt cât se poate de clare: Sondajul care a început la 25-Dec-2018 19:16 şi s-a desfăşurat pe durata a 24 de ore a înregistrat următoarele rezultate:  DA 22,49% (8.461) NU 77,51% (29.159).


Vezi şi: Revocare Lazăr, BOMBĂ. Dosar folosit ca ”armă pentru al doilea mandat”

Tudorel Toader, primul mesaj după eliberarea Elenei Udrea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel