Tudorel Toader, primul mesaj după eliberarea Elenei Udrea

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a publicat, în urmă cu câteva minute, un mesaj pe pagina sa de Facebook, referitor la recentele eliberări din închisoare. 

Iată care este mesajul transmis de către Tudorel Toader, ministrul Justiţiei: "Asteptam sa vedem ce ne va spune presedinta ICCJ despre suspendarea executarii pedepselor pentru Udrea, Bica, Sova....etc...etc, suspendare dispusa de catre instantele de judecata in urma deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de 5 judecatori ?
PS: Sper sa ne spuna ca procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii;
Sper sa "nu ne spuna" ca isi da demisia "de onoare"!"

În seara de Crăciun, Elena Udrea a acordat un interviu telefonic România TV în cadrul căruia a fost întrebată de către Victor Ciutacu ce mesaj are pentru Laura Codruța Kovesi.”Îi doresc Crăciun fericit, evident! În pușcărie m-am ferit să blestem să trăiască ce trăiam eu acolo departe de copilul meu tocmai pentru că nu vreau să ajung nici să urăsc, nici să doresc răul cuiva. Doresc Crăciun fericit, tot binele din lume! Până la urmă... undeva, în univers, lucrurile acestea se reglează”, a zis Elena Udrea, moment în care jurnalistul a spus: ”Ați devenit zen după ce ați stat trei luni în detenție”, a declarat Udrea.

Întrebată pe cine consideră vinovaţi de ceea ce i s-a întâmplat, Elena Udrea a declarat: "Florian Coldea, Codruţa Kovesi, Livia Stanciu. Oamenii de la vârful acestui sistem care au folosit justiţia pentru luptele cu adversarii politici." Elena Udrea şi Alina Bica, aflate de pe 3 octombrie în arest preventiv în Costa Rica, au fost eliberate luni după ce Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, revocarea cererilor de extrădare. Ministerul Public costarican a decis eliberarea lor după ce a primit din partea Ministerului Justiţiei din România documentaţia prin care este retrasă cererea de extrădare formulată anterior.

Vezi şi: Iohannis - Dăncilă, şedinţă după vacanţa de Crăciun

Tablou cu Dragnea, vândut la o licitațe pe Facebook - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel