EXCLUSIV  ELENA MATEESCU, la interviurile DC News. Pune-i întrebări

Crişan Andreescu / 08 ian 2018 / 17:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

ELENA MATEESCU, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a răspuns invitațiai redacției DC News pentru un interviu despre evoluțiile vremii din această iarnă.

În ediția de marți, 9 ianuarie 2018, începând cu orele 11,00, ELENA MATEESCU va vorbi despre anomaliile vremii și la ce să ne așteptăm pe viitor. 

Emisiunea în care va fi invitată ELENA MATEESCU va fi transmisă în format live video pe site-ul WWW.DCNEWS.RO și pe Facebook.

ELENA MATEESCU va discuta cu Val Vâlcu și Bogdan Bolojan. Aceștia îi vor adresa invitatei și întrebările pe care le postați în secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected].

ELENA MATEESCU este născută la data de  19 decembrie 1963, la Caracal, fiind de profesie  inginer agronom, doctor în agronomie (2001). Directorul general al ANM este profesor asociat la Universitatea de Stinte Agronomice si Medicina Veterinara – Bucuresti, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingneria Mediului, Specializarea: Geomatica si Ingineria Mediului, Disciplina: Schimbari Climatice- cauze si efecte in agricultura (2013), membru corespondent ASAS din 2015 (asociat din 2014). 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26