Elena Băsescu copiază vedetele din SUA. Pictorial alături de fiica sa

eba_in_viva
eba_in_viva

Elena Băsescu a pozat, împreună cu soţul şi Sofia Anais, în primul pictorial de când s-a născut cea mică.

În interviul însoţit de fotografii, fiica cea mică a preşedintelui povesteşte despre primele momente cu Sofia Anais, dar şi despre perioada dinaintea naşterii.

"A fost o mobili­zare de forţe a întregii familii: a mamei, a tatălui meu, a Ioanei, a lui Bogdan şi a părinţilor săi. Când am ajuns acasă de la spital am avut bucuria să găsesc ca­mera Sofiei pregătită şi plină de surpri­ze. Mărturisesc că am avut o presimţire privind naşterea. Cu doar o zi înain­te, eram neliniştită, pentru că nu aveam gata geanta pentru maternitate, deşi toată lumea îmi spunea că e timp pen­tru asta toată luna septembrie", povesteşte Elena Băsescu.

Totul s-a schimbat după ce a adus-o pe lume pe Sofia Anais: "Mă simt ca şi când m-aş fi născut eu a doua oară şi viaţa de dinain­te de venirea pe lume a Sofiei nu mai există şi nu mai contează. [...] Primele trei luni au trecut cu foarte multe nopţi nedormite. Dar asta nu înseamnă nimic prin compa­raţie cu fericirea pe care o aduce Sofia în viaţa mea şi a lui Bogdan. Trăim pentru fetiţa noastră!"

Elena Băsescu a născut pe 1 septembrie la Spitalul Universitar. Fetiţa a venit pe lume cu trei săptămâni înainte de termen, la exact un an de la căsătoria Elenei Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel