Ședință Guvern. Banii pentru sprijinirea zonelor afectate de furtuni, alocați

Furtuna
Furtuna

Guvernul urmează să aloce în şedinţa de joi bani pentru sprijinirea zonelor afectate de furtuni, pregătirea documentaţiei necesare deblocării sumelor fiind motivul pentru care premierul Mihai Tudose a anunţat, marţi, la finalul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de la Timişoara, amânarea şedinţei Executivului.

La acel moment, discuţiile se refereau la pagubele produse în orincipal la Timişoara, prim-ministrului fiindu-i prezentate două liste cu două sume diferite, necesare reparaţiilor la şcolile judeţul Timiş. 

Primăria Timişoara a prezentat o listă cu pagubele provocate de furtuna de duminică, la şcolile din oraş, iar estimarea pagubelor a fost de aproximativ 20 milioane lei.

Cea de a doua lista a fost a Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, suma solicitată pentru reparaţii fiind de două milioane de lei.

Premierul a acceptat lista prezentată de ISJ Timiş, cu suma cea mai mică, iar primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, s-a anagajat să reevalueze pagubele.

Premierul Mihai Tudose a anunţat că a amânat şedinta de Guvern pentru a aduna toate avizele necesare deblocării sumelor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel