EXCLUSIV  Eclipsă și Lună Nouă. Astrologul DCNews a luat zodiile la rând: Vă veți surprinde!

Horoscop
Horoscop

Pe 2 iulie, va avea loc o eclipsă totală de soare. De asemenea, e și Luna Nouă în Rac. Află cum vor fi influențate zodiile de la Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

BERBEC – Să se gândească la relația cu familia. La copilărie. Berbecii vor să fie foarte puternici. Și sunt. La ei nu veți vedea vulnerabilitatea ușor. Trebuie să fie copilăroși pentru a-și descoperi vulnerabilitatea.

TAUR – Cei cu marcaj de Taur sunt sensibili. Au nevoie de siguranță. Vor fi fericiți când nu au crize interioare. Au nevoie de liniște. Folosiți zilele acestea mijloacele de comunicare. Vulnerabilitate nu înseamnă să ne plângem, ci să-i spunem cuiva că ne place, că ne-a plăcut ce a făcut cândva, fără să avem așteptări. Comunicați!

GEMENI – Pentru ei, Luna Nouă e în Casa 2, a banilor, a resurselor. Sunteți comunicativi, dar la lucruri superficiale. Acum e un moment important să vă dați seama cât valorați și să conștientizați că e nevoie să comunicați autentic. Dați o bucățică din voi. Atunci când veți împărtăși o părticică din sufletul vostru, ceilalți se vor conecta altfel la voi și nu vă vor trata superficial. Aveți mare nevoie să vă gândiți la siguranța financiară, să dați timpul înapoi și să aflați unde v-ați pierdut pe parcurs. Meditați puțin și vedeți unde puteți pune niște cărămizi.

RAC – Pentru ei, se activează mult tot ce ține de integritate, atitudine, personalitate. Poate că aveți mai multă grijă de ceilalți. E fals când ziceți că voi pentru ceilalți trebuie să faceți totul. E o perioadă să vă dați seama de senzațiile voastre, dureri, simptome pe care nu le-ați tratat. Faceți mai întâi voi și apoi să-i învățați pe ceilalți. Arătați-vă vulnerabilitatea. Începeți lucruri acum.

LEU – Mercur-Marte vă activează, vă face să păreți puternici. O să vă dați seama că strălucirea primită a fost un exces de zel. Și voi aveți nevoie de liniște. Nu fugiți. Zilele acestea, ar fi bine să citiți, să vă jucați, să faceți pace cu oamenii cu care, poate, nu ați mai vorbit. E o perioadă bună să iertați, să treceți peste niște aspecte. Stați cu voi, e foarte important să nu vă consumați energia aiurea.

FECIOARĂ – Își dorește prieteni, anturaj. Mai eliberați din nevoia de a fi perfect. Vă dăunează vouă, dar și celorlalți. Dacă ne izolăm, nu creștem, din niciun punct de vedere. Nu trebuie să fie totul roz. Nu puteți trăi fără oameni, fără prieteni.

BALANȚĂ – Depind mult de autoritate în perioada asta. Viața se schimbă, nu trebuie să ne fie frică sau rușine.

SCORPION – Sunt foarte vulnerabili. Au mare nevoie de validare. Au o frică de abandon, de indiferență. Își fac tot felul de gânduri, de idei. Au o carapace. Să se gândească care sunt principiile peste care au trecut. Să învețe să pună bariere. Pe ei îi doare dublu, absolut orice. Ceilalți nu pot înțelege. Cred că se victimizează ușor. De fapt, ei resimt la un nivel supraomenesc absolut orice.

SĂGETĂTOR – Gândiți-vă la fricile voastre cele mai mari. De ce aveți o fobie, de unde vine, ce s-a întâmplat acolo, cum o puteți trata. Încercați să vă dați seama cât de mult depindeți de resursele celorlalți.

CAPRICORN – Un alt semn cu carapace. Pune un zid de beton. Își păstrează emoțiile. Le trebuie ceva serios să spargă betonul respectiv. Voi nu vă expuneți emoțional, ceilalți o fac față de voi.

VĂRSĂTOR – Vă faceți lucrurile zi de zi. Vă veți surprinde cum lucrurile minore, o discuție cu un coleg, micile momente vor declanșa în voi bucurii sau tristeți, care sparg un zid, deschid sertare cu emoții. Încercați să nu fugiți de ele, chiar dacă vin pe neașteptate.

PEȘTI – Descoperă ceva ce le place. Bucurați-vă de voi. Dansați. Petreceți timpul lângă copii.

VEZI ȘI: Eclipsă 2 iulie 2019. Astrolog DCNews, abordare nouă: ACUM poți prinde putere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel