Dublare alocaţii. Ludovic Orban, atac la PSD: O să ajungem ca Grecia, dacă nu cheltuim cu cap

Ludovic Orban  foto Agerpres
Ludovic Orban foto Agerpres

Premierul Ludovic Orban a atacat PSD-ul pe tema dublării alocaţiilor şi a afirmat că, dacă România nu va cheltui bani cu cap, se va ajunge în situaţia economică a Greciei. 

"Din 2008 până azi, singurul partid care a majorat alocaţiile a fost PNL. În 2015, fiind în opoziţie, printr-un proiect depus când eram lider de grup la Camera Deputaţilor şi în 2019 le-am majorat. Dar au fost bine fundamentate proiectele noastre. Noi când am solicitat creşterea alocaţiilor, am şi indicat sursa de bani, şi anume excedentul de 2,9 miliarde lei care exista la bugetul de pensii. Era o măsură perfect justificată.

Ce a făcut PSD? Profitând de majoritatea pe care o are şi de lipsa de solidaritate a parlamentarilor care susţin asta râd de noi. Ei asta fac acum, râd de noi, că de unde scoatem bani. Orice creştere de venit trebuie să fie fundamentată, să aibă o bază în evoluţia economiei sau într-o strategie pe care o dezvolţi. Destul ne-au dus într-un deficit de 4,5 la sută, crescând cheltuieli fără măsură. Nu mai e loc în spaţiul bugetar. Dacă aceşti pseudo-politicieni nu înţeleg că nu se poate face politică astfel, o să ajungem în exemplul Greciei", a explicat Ludovic Orban la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel