Dragomir amenință: Rapid va ajunge în Liga a 5-a dacă va da în judecată FRF

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, avertizează gruparea giuleșteană că în eventualitatea în care Rapid va intenta o acțiune în instanță împotriva Federaţia Română de Fotbal, aceasta riscă să dispară. Nu vor mai rămâne nici măcar în liga a doua, ci merg direct în liga a cincea, a mai spus Dragomir.

"Dacă ne dau în judecată, s-au curățat. Echipa va fi dezafiliată și o să dispară. Ce vină avem noi. Domnul Costin a propus acest baraj, noi propusesem să ocupe Chiajna ultimul loc rămas vacant sau să rămână Rapidul. Sau baraj între Chiajna și Iași" a spus Mitică la Digisport.

Dragomir recunoaște că Liga a dat Rapidului 200 000 de euro din drepturile de televizare și că îi va fi greu să îi recupereze, dar spune că nici nu intenționează să îi recupereze.

"Domnule, eu am un contract de prestări servicii cu Rapid. A fost televizată Rapidul în primele două etape? A fost. Păi un meci costă 104 000 de euro. Chiar mai am să le dau 8000", a încheiat Dragomir.

Aproape 1.500 de susţinători ai giuleştenilor au făcut un adevărat spectacol şi şi-au demonstrat susţinerea pentru echipa care va juca în liga secundă. Locul Rapidului în Liga 1 va fi luat de Concordia Chiajna. Decizia a fost luată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Declaraţiile şefului LPF vin după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis ca echipa din Giuleşti să retrogradeze în liga secundă, din cauza datoriilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel