Dragnea, ultimatum pentru Iohannis: Va fi decizia prim-ministrului

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a declarat că "sigur" va avea loc o discuţie joi cu privire la noile propuneri de miniştri, iar, dacă şeful statului nu va lua o decizie în acest caz, săptămâna viitoare PSD va depune o sesizare la Curtea Constituţională.

"Aşteptăm să se întoarcă Guvernul (de la Bruxelles - n.r.), să avem o discuţie. (...) Mâine sigur va avea loc această discuţie, dar o acţiune trebuie făcută, pentru că e clar că asta vrea Iohannis. Am înţeles că la Transporturi deja se intră în blocaj de mâine că nu mai e ministru", a precizat Dragnea.

Cât priveşte sesizarea Curţii Constituţionale pe această speţă, liderul PSD a spus că decizia va fi luată în Comitetul Executiv al partidului sau în coaliţie.

"Decizia va fi luată în Comitetul Executiv sau va fi luată în coaliţie cu privire la această sesizare a Curţii Constituţionale. Noi am discutat în structurile de partid cu privire la această posibilitate, domnul Toader am înţeles că a făcut documentul respectiv, deci va fi o decizie a prim-ministrului având decizia coaliţiei", a punctat Dragnea.

"Nu putem să stăm cu un Guvern şchiop"

Întrebat ce va face dacă preşedintele Iohannis nu va lua o decizie cu privire la noile propuneri de miniştri, Dragnea a spus că săptămâna viitoare "sigur" PSD va depune o sesizare.

"Cel mai târziu. Nu putem să stăm aşa cu un Guvern şchiop, că vrea Iohannis zapciu", a afirmat Dragnea. El a adăugat că miercuri seara va avea o discuţie cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, ţinând cont că acesta pleacă joi din ţară.

"Eu o să am o discuţie cu dumnealui în seara aceasta şi, mâine, o să pot să discut eu singur cu doamna Dăncilă şi cu domnul Toader. Cu domnul Tăriceanu am mai vorbit şi ieri", a explicat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel