Dragnea, tentativă de asasinare. Chirieac: Genul de știre care oprește Bursa!

Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea a făcut o dezvăluire șocantă, marți seara, la Antena 3. Liderul PSD a mărturisit că în aprilie 2017 ar fi fost ținta unei tentative de asasinări pusă la cale de un om celebru în toată lumea. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația.

Bogdan Chirieac este de părere că Liviu Dragnea ar fi lăsat să se înțeleagă că George Soros este cel care a dat ordin ca acesta să fie omorât în luna aprilie a anului 2017, când patru asasini străini au venit la București. Analistul politic susține că dezvăluirea făcută de liderul PSD poate opri Bursa Mondială.

Este înfiorător. Trebuie să aflăm toate detaliile. Dânsul nu a ales întâmplător să facă dezvăluirea. Cumva a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba despre domnul George Soros. E genul de știre care oprește Bursa, domnilor! Și anume, marele miliardar, unul dintre vulturii Burselor Mondiale, a încercat să îl asasineze pe un lider politic în Europa de Est, într-o țară membră NATO. Este genul de informație care oprește Bursa. Cu asta începe investigația cu SUA. Noi nu avem nicio putere asupra lui George Soros, dar Statele Unite au. Ne ducem într-o zonă restantă și în același timp îngrijorătoare. Din cauza aceasta trebuie să aflăm cât mai multe detalii. Trebuie întrebat și la FBI dacă investighează acest caz, a declarat analistul politic la România TV.

Vezi și: Dragnea, tentativă de asasinare: "Au ajuns în preajma mea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel