Dragnea: Eu dictez mesajele și Irina le postează

La puţin timp după ce a criticat faptul că românii care se întorceau de la mare n-au putut plăti prin SMS taxa de pod, Liviu Dragnea a venit cu o precizare importantă. 

După ce, marţi seara, Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care critica faptul că românii ce se întorceau de la mare n-au putut plăti taxa de pod prin SMS, liderul PSD Liviu Dragnea a venit cu o precizare importantă.

Citeşte şi: TAXĂ pod SMS. Dragnea: INADMISIBIL! Totuși, mă întreb și eu...

Acesta a ţinut să-i anunţe pe cârcotaşii care ar fi comentat că scrie mesaje la volan că el doar le dictează, cea care le scrie efectiv fiind partenera sa de viaţă, Irina Tănase.

[citeste si]

Iată mesajul lui Liviu Dragnea: "Pe de altă parte, vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează???? Și acum să vedem cum e traficul prin București!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel