Două transferuri tari la FCSB. Becali: L-am luat că așa am vrut eu

Gigi Becali a 'rezolvat', într-o singură zi, două transferuri care ar trebui să întărească efectiv lotul FCSB-ului.

Gigi Becali a anunţat transferul la FCSB a lui Thierry Moutinho (28 de ani) și Ionuţ Vînă (24 de ani): "Vînă e aici, l-am luat, m-am înţeles cu el", a declarat Becali, la Digi Sport.

Moutinho i-a plăcut lui Becali mai ales după un meci cu FCSB în Gruia, încheiat cu scorul de 0-0: "Eu am vrut să-l iau când era la CFR că mi-a plăcut atunci când l-am văzut. L-am şi întrebat pe MM unde este Moutinho, care e treaba cu el? Păi, a rămas liber, mi-a spus el. Şi atunci am negociat, dar e treaba lui MM", a mai spus Becali, pentru sursa citată.

Mijlocașul Ionuţ Vînă este format de Academia Hagi, însă a mai jucat şi la Roma Under 19 şi Dunărea Călăraşi de-a lungul carierei. FCSB a plătit pentru transferul său jumătate din cota de piaţă a fotbalistului.

"Eu trebuia să îl iau de mult pe Vînă, dar m-au sfătuit alții ca să nu îl iau. L-am luat că așa am vrut eu, nu m-am mai luat după nimeni. L-am luat pe Vînă că e deja învățat de Hagi pentru 4-3-3. Nu mă duc la meci. Îl trimit pe Vînă în locul meu. Viitorul mai are 10% dintr-un viitor transfer. Nu am vorbit cu Hagi. De câte ori l-am sunat era ocupat pentru Ianis. Mi-au spus că dacă dau 750.000 de euro pot să îl iau", a mai declarat patronul FCSB-ului.

Vînă, declarație pe placul lui Becali și a galeriei

Ionuț Vînă a fost prezentat de Gigi Becali în fața palatului din Aleea Alexandru, unde mijlocașul a vorbit și el despre decizia de a semnat cu vicecampioana României. "Am deja experiența unor trofee. Am venit să iau și cu Steaua, pentru că e timpul să câștige și Steaua din nou trofee. A contat că știu mulți jucători de aici și sper să facem treabă bună împreună. Mă bucur că patronul are încredere în mine. Nu trebuia să mă convingă Tănase să vin aici, dar el a fost intermediarul, vreau să îi mulțumesc", a spus Ionuț Vînă, conform Pro X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel