Două femei, reținute după ce au șantajat un vârstnic. Prejudiciu de 250.000 lei

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

În cursul zilei de ieri, poliţiştii orașului Luduș au reţinut, pentru 24 de ore, două femei, din Luduș, bănuite de şantaj. Ulterior, acestea au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile.

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției orașului Luduș, sub coordonarea procurorului de caz al Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, efectuează cercetări într-un dosar penal de șantaj.

În urma activităţilor desfășurate, au fost identificate patru femei, cu vârste cuprinse între 15 și 45 ani, toate din Luduș, bănuite de șantaj.

”În perioada iulie 2020 - februarie 2021, în urma unor vizite la domiciliul unui bărbat, de 81 de ani, din Luduș, una dintre persoanele bănuite ar fi realizat mai multe fotografii cu acesta, în ipostaze compromițătoare, iar, ulterior, femeile l-ar fi şantajat pe bărbat cu divulgarea imaginilor și i-ar fi solicitat diverse sume de bani”, se arată într-un comunicat de presă. 

Prejudiciul estimat

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 250.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, faţă de două dintre femei, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar, în cursul zilei de astăzi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestora.

În cauză, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel