Dorinţa de a pleca a lui Neymar este "clară", asigură Leonardo

"Neymar poate să plece de la PSG", a afirmat directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, care a afirmat "că dacă există o ofertă care să mulţumească pe toată lumea", plecarea superstarului brazilian, absent luni de la reluarea pregătirilor, este posibilă, informează AFP.

"Neymar poate să plece de la PSG (în această vară), dacă există o ofertă care să convină tuturor. Dar azi, nu ştim dacă cineva vrea să-l cumpere, nici pentru ce preţ", a indicat directorul sportiv al grupării pariziene.

Întrebat în legătură cu contactele cu Barcelona, club pe care Neymar l-a părăsit în 2017 în schimbul sumei de 222 milioane euro în favoarea lui PSG, Leonardo a asigurat că "nu a primit nicio ofertă". "Dar noi am avut, este adevărat, contacte foarte superficiale" cu Barcelona.

"Ei au spus că vor să cumpere, dar că noi nu sunem dispuşi să vindem", a adăugat brazilianul Leonardo, subliniind că nu a constatat "că Barcelona ar fi cu adevărat în postura de cumpărător".

"Noi ştim că Neymar vrea să plece de la PSG", confirmase, la rândul său, preşedintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, vinerea trecută. "Noi ştim, dar ştim şi că PSG nu vrea ca Neymar să plece. În consecinţă, nu este un plan Neymar", a adăugat acesta.

Presa catalană relatase, recent, că Barca şi Neymar au ajuns la un acord în privinţa unui contract pe cinci ani, în contextul în care starul brazilian a acceptat un salariu redus cu aproape jumătate faţă de cel de la PSG. Neymar ar urma să încaseze un salariu anual net de 24 milioane euro, apropiat de cel pe care îl avea la clubul catalan înainte de a pleca la PSG în 2017. Neymar încasează la PSG, potrivit presei, un salariu anual de peste 35 milioane euro.

De asemenea, conform presei, Neymar ar fi acceptat să renunţe la plângerea depusă în Spania contra clubului catalan care nu i-a vărsat o primă de 26 milioane euro la prelungirea contactului său.

PSG a plătit suma record de 222 milioane euro pentru transferul lui Neymar în 2017 şi a evocat o posibilă despărţire de vedeta braziliană, asupra căreia planează acuzaţii de viol. În tranzacţia pentru Neymar, Barca ar puntea include jucători precum Coutinho, Ousmane Dembele sau Nelson Semedo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel