Don Rickles, actor comic a murit

Don Rickles, legendarul comic cu o carieră de mai multe decenii care a inventat tipul de umor sarcastic specific acum talk show-urilor americane, a murit joi, la locuința sa din Los Angeles, de insuficiență renală.

Rickles, care a declarat că a dezvoltat tipul său special de umor batjocoritor deoarece nu se pricepea să spună glume obișnuite, a dezvoltat o infecție bacteriană în ultimele luni, din cauza căreia a anulat un număr de spectacole.

Moartea comicului, anunțată de agentul său, a fost confirmată de purtătorul său de cuvânt Paul Shefrin, care a spus că Rickles a lăsat în urmă o soție de 52 de ani, Barbara, o fiică, Mindy Mann, și doi nepoți. El ar fi împlinit 91 de ani pe 8 mai.

Rickles a apărut pentru ultima oară într-un show în Las Vegas la sfârșitul lui octombrie. El a continuat însă să lucreze după ce s-a îmbolnăvit în februarie, înregistrând fragmente pentru un viitor serial pe internet realizat pentru Asociația americană a pensionarilor, intitulat "Dinner with Don", în cadrul căruia găzduia conversații față în față cu diferite celebrități, a precizat Shefrin, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel