Bill Paxton, actor din Titanic, a MURIT

Actorul Bill Paxton, recunoscut pentru rolurile sale din filmele "Titanic", "Aliens" sau "Terminator", a murit la 61 de ani. El a decedat din cauza unor complicaţii survenite în urma unei intervenţii chirurgicale.

Familia actorului Bill Paxton a transmis: "Un tată și soț iubitor, Bill şi-a început cariera la Hollywood lucrând la filme în departamentul de arte apoi a avut o carieră strălucită, de patru decenii, ca un actor și producător de filme prolific și iubit de fani. Pasiunea lui Bill pentru arte a fost resimțită de toți cei care l-au înconjurat, iar căldura și energia lui erau nesfârșite. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timp ce deplângem pierderea adoratului nostru tată și soț".

[citeste si]

Paxton, care a jucat în zeci de filme în cariera sa de 40 de ani, a apărut recent în serialul HBO "Big Love", despre o familie mormonă poligamă, și a deținut un rol alături de Tom Cruise în filmul science-fiction "Edge of Tomorrow".

Pentru rolul său din "Apollo 13" Paxton a câștigat în 1996 premiul Sindicatului actorilor americani alături de întreaga distribuție a filmului.

El a fost nominalizat la trei Globuri de Aur pentru cel mai bun actor, pentru rolul din "Big Love" și pentru cel din miniserialul "A Bright Shining Lie".

Pentru moment nu se știe ce intervenție chirugicală a suferit Bill Paxton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel