Doi români din Italia, judecaţi pentru omor. Şi-au ucis colegul de cameră

Doi români din Italia, în vârstă de 19, respectiv 38 de ani, sunt judecaţi pentru omor calificat în Italia, după ce şi-au ucis colegul de apartament. 

Cinci români împărţeau un apartament în localitatea italiană Cisterna, fiind vorba de trei bărbaţi şi două femei. La un moment dat, nemulţumiţi de comportamentul şi zgomotele produse de victimă, cei doi ar fi sărit pe acesta şi l-ar fi ucis în bătaie.

I-ar fi luat viaţa pentru că i-ar fi deranjat din programul de odihnă de dinaintea unei noi zile de lucru, scrie observator.tv. 

Femeile din apartament, complice

Pentru a acoperi urmele crimei, bărbaţii ar fi apelat la cele două colege de apartament să facă în aşa fel încât să pară că rănile căpătate de victimă, care i-au curmat viaţa, s-au produs din cauza unei căderi survenite pe fondul consumului de alcool.

Întreaga poveste s-a petrecut în martie anul trecut.  Aceştia au încercat să fugă din Italia înapoi în România şi chiar ar fi tocmit un transportator român care, pentru 200 de euro, urma să-i ducă înapoi în ţară.

Nu au reuşit să scape, însă, şi au ajuns după gratii şi sunt acuzaţi de omor. Procesul lor începe pe 5 aprilie, în Latina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel