Dinu Maxer, deranjat de Smiley și Damian Drăghici: "Nu poți să o numești piesă"

Sursa foto: Facebook Dinu Maxer
Sursa foto: Facebook Dinu Maxer

Dinu Maxer s-a arătat deranjat de gestul care ar fi fost făcut de Smiley și Damian Drăghici.

"Mă bucur că sunt sursă de inspirație pentru colegii mei, pentru că prima piesă muzicală cu versuri, conform YouTube, compusă și lansată în România.

S-a furat mireasa a fost a mea. Am compus-o acum 5 ani pentru o solistă din Republica Moldova. Evident, cârcotașii o să spună că a mai existat un remix al lui DJ Optik, îl apreciez că suntem și amici, dar aceea nu este o piesă, e un remix în care a folosit doar expresia S-a furat mireasa. E un instrumental, nu poți să o numești piesă”, a declarat Dinu Maxer pentru Click.

"Eu am lansat piesa aceasta"

"După mai mult de 10 ani de la orchestralul lui DJ Optik, eu am lansat piesa aceasta care a devenit sursă de inspirație nu numai pentru Smiley și Drăghici, dar și pentru alți cântăreți care s-au trezit imediat că e loc să lanseze o piesă cu titlul S-a furat mireasa. E nișată, clar! Ce mă deranjează este că, anul trecut, eu am făcut un remake pe partea masculină a piesei mele, pe care am promovat-o la TV și am cântat-o, și părerea mea e că e puțin cam repede să vii cu același titlu, același gen de piesă, care e o piesă nișată, clar!”, a mai spus acesta.

"Mi se pare prea repede să vii cu ea acum"

"Vreau să se înțeleagă clar: e vorba de titlu aici și de zona în care mergem. Piesa S-a furat mireasa e o piesă nișată. Oricare gen muzical l-ai face, titlul ăsta este o zonă nișată! Când vine unul cu o idee, după aceea vin toți în zona aia. Eu, anul trecut, am lansat-o în România, deoarece piesa era lansată doar pe YouTube, și a făcut peste 4 milioane de vizualizări. Eu cânt piesa asta la petreceri, spectacole etc. S-a furat mireasa nu e expresia mea, nu-mi aparține, dar mi se pare prea repede să vii cu ea acum. E ca și cum ar veni cineva cu o piesă Mama și după aceea repede ar mai veni încă unul cu o piesă Mama”, a spus Dinu Maxer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel