Dîncu rupe tăcerea despre relația cu Cioloș

Vicepremierul Vasile Dîncu a vorbit, miercuri, despre viitorul său politic. El a afirmat recent că vrea să fie premier în viitorul Guvern. 

Vasile Dîncu a afirmat, la Realitatea TV, că, din punctul său de vedere, nu este într-o competiție cu Dacian Cioloș în ceea ce privește viitoarea funcție de premier. Deși vrea să fie viitorul premier, Vasile Dîncu susține că nu face parte din proiectul politic al PSD. 

"Am stabilit, de asemenea, că nu vom face politică până la finalul acestui mandat, că nu ne vom implica în bătălia politică, că nu o să candidăm până la finalul acestui mandat şi că la finalul acestui mandat vom stabili ce vom face fiecare în continuare, în funcţie de proiectele lui. În principiu, ambii avem proiecte ştiinţifice, profesionale, după această perioadă. Nu ştim ce ne va oferi viaţa. În acest moment nu există o competiţie între mine şi Dacian Cioloş, din punctul meu de vedere", a precizat Vasile Dîncu. 

El a mai spus că nu se plasează pe partea dreaptă, din punct de vedere ideologic, adăugând că nici nu face parte din proiectul politic al PSD: "Nu aş putea să-mi falsific toată viaţa mea de intelectual. (...) Poziţia mea este de intelectual de stânga. În acest moment nu fac parte, însă, din proiectul politic al PSD, asta am vrut să spun". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel