Dezvăluiri incredibile despre ucigașul polițiștului din Suceava, făcute de ministrul Carmen Dan

Ioan Beșa va fi arestat preventiv. Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului. Tânărul de 24 de ani este acuzat de ultraj cu referire la infracţiunea de omor. El a fost reținut după ce l-a înjunghiat de 40 de ori pe polițiștul Sorin Vezeteu, pe peronul unei gării din Suceava. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, la Antena despre ucigașul polițistului: ”Eu nu pot nici măcar să-l numesc om. Nu puteam să cred până-n acest moment că un om poate reacționa așa. Agresiunea a durat 54 de secunde. A reușit să aplice polițistului multe lovituri de cuțit. A acționat ca un om cu o problemă patologică și în sensul ăsta, eu am cerut verificări. Mi-e greu să cred că un om fără să fie înregistrat în evidențe cu afecțiuni patologice, poate să reacționeze în felul acesta.”

Întrebată dacă este adevărat informația că fratele criminalului este polițist, Carmen Dan a răspuns: ”Da, este adevărat, fratele lui este polițist”. 

Carmen Dan a mai spus că polițistul a fost ”atacat din spate și prima lovitură a fost în zona gâtului. Cred că oricine ar fi stat în momentul acela lângă polițist nu ar fi putut să intervină. El (Ioan Beșa- n.r.) nu s-a oprit, este adevărat. Colegii polițistului au fost la aproximativ 150 de metri. Aș vrea să menționez că a existat și un spirit civic. Cetățenii care au văzut scena, agresiunea, modul în care acționează acest nebun au încercat să intervină. Nu a fost cu putință. Mi s-a spus că la un moment dat era aplecat asupra polițistului și oamenii trăgeau de el încercând să-l îndepărteze de polițist. De asta spun că e greu de crezut că o ființă umană poate reacționa așa.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel