DEZBATERE 19 noiembrie. Mircea Badea: Am o întrebare DURĂ pentru Iohannis

Anca Murgoci / 19 noi 2019 / 09:24
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES
Klaus Iohannis FOTO AGERPRES

Mircea Badea a zis că are o întrebare dură pentru Klaus Iohannis la dezbaterea de marți, înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale.

”O întrebare dură ar fi ce a făcut Klaus Iohannis la Revoluție. Văd că acum Klaus Iohannis este foarte anti-comunist. La Revoluție a fost în război cu comuniștii? La Sibiu a fost horror, chiar a fost război. Asta este întrebarea mea: Ce ați făcut la Revoluție?”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Klaus Iohannis organizează, marți, o dezbatere cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă actualul președinte a spus că aceasta nu va fi primită. Pe de altă parte, Orban a declarat că Dăncilă poate sta în public.

VEZI ȘI: Mircea Badea, despre șansele Vioricăi Dăncilă să câștige alegerile prezidențiale. "MEGA SHOW!"

 


Discuția anunțată cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie, de către candidatul PNL la președinție Klaus Iohannis, va avea loc marți de la ora 19.00 și va permite întrebări doar din partea a opt sau nouă persoane. Ceilalți jurnaliști pot participa doar ca public la dezbatere