Mircea Badea, despre șansele Vioricăi Dăncilă să câștige alegerile prezidențiale. ”MEGA SHOW!”

Badea
Badea

Mircea Badea a vorbit despre șansele Vioricăi Dăncilă de a câștiga în turul doi al alegerilor prezidențiale 2019.

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a zis că Viorica Dăncilă are șanse să-l învingă pe Klaus Iohannis dacă vine cu ceva spectaculos.

Viorica Dăncilă are șanse să câștige alegerile prezidențiale. Așa cred eu. Sunt șanse mici, dar sunt șanse. Au mai fost mulți care au câștigat deși unii nu le dădeau nicio șansă. Viorica Dăncilă are șanse și trebuie să facă ceva spectaculos sau să se întâmple ceva absolut spectaculos până duminică. Nu este foarte târziu.

Repet: Dăncilă trebuie să facă ceva absolut spectaculos. Dacă nu o face sau nu vine cu o dezvăluire, are șanse foarte mici. Dacă vine cu ceva spectaculos, se joacă tare. Nu are de pierdut nimic.

Viorica Dăncilă trebuie să se ducă peste Klaus Iohannis la dezbatere. Dar nu să se milogească să fie primită acolo sau să se uite cum îi pun unii întrebări! Dăncilă trebuie să meargă și să facă mega show”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: DEZBATERE 19 noiembrie. Mircea Badea: Am o întrebare DURĂ pentru Iohannis

Iohannis, dezbatere marți

Klaus Iohannis organizează, marți, o dezbatere cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie. Viorica Dăncilă a afirmat că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă candidatul PNL susține că aceasta nu va fi primită. Pe de altă parte, Orban a zis că Dăncilă poate sta în public.


Discuția anunțată cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie, de către candidatul PNL la președinție Klaus Iohannis, va avea loc marți de la ora 19.00 și va permite întrebări doar din partea a opt sau nouă persoane. Ceilalți jurnaliști pot participa doar ca public la dezbatere.


Viorica Dăncilă a declarat, luni seară, că ia în calcul varianta de a participa la evenimentul organizat de Klaus Iohannis.


”Îi văd așa de speriați, încât nu știu ce să zic. Am văzut astăzi numai pentru faptul că aș putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis și au jignit, au venit cu un atac. E ceva care cred că nu a fost întâlnit în România de la Revoluție încoace. Vom analiza. Luăm în calcul ambele variante", a spus Dăncilă, la TVR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel