Demisii importante anunțate! Cine pleacă marți din Guvern

Mai multe demisii importante din Guvern au fost anunțate pentru ziua de marți.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a anunţat că trecerea partidului în Opoziţie va fi marcată, marţi, prin demisia tuturor secretarilor de stat care au beneficiat de sprijinul ALDE.

'Cu majoritate de voturi, s-a luat decizia ca mâine (marţi - n.r.) toţi secretarii de stat care au fost susţinuţi de ALDE să îşi depună demisia la Cancelaria primului-ministru, marcând în felul acesta trecerea în Opoziţie', a declarat Daniel Constantin, luni, la finalul Biroului politic al Partidului.

[citeste si]

Acesta a ţinut să precizeze că ALDE se plasează în opoziţie nu faţă de Cabinetul Cioloş, ci faţă de viitoarea formă de guvernământ.

'Aş vrea să subliniez faptul că suntem în Opoziţie nu faţă de Guvernul Dacian Cioloş, nu faţă de primul-ministru, nu faţă de vreun ministru anume, ci suntem în Opoziţie faţă de forma de guvernământ. România nu traversează o criză economică, o criză care ar impune sosirea de tehnocraţi, de specialişti în fruntea ministerelor. Ca atare, credem că soluţia corectă, indiferent dacă primul-ministru provenea din partide sau nu, era aceea ca toţi cei care formează Guvernul, miniştrii, să aibă o puternică componentă şi o puternică susţinere politică în Parlament', a mai spus copreşedintele ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel