Demisia lui Ponta nu este de ajuns! Oamenii, din nou în stradă

Peste două mii de persoane s-au adunat din nou, miercuri seară, în Piaţa Universităţii, aceasta fiind a doua zi de proteste după tragedia de la Colectiv, în care au murit 32 de tineri, iar peste 140 au fost răniţi. 

UPDATE: După ce au fost la Parlament, oamenii se întorc în Piața Universității.

UPDATE: Românii din Capitală strigă într-un singur cor "Daniel, Daniel, du-te după Viorel", făcând referire la Patriarhul Daniel și la demisia de astăzi a lui Victor Ponta.

Manifestanţii au ocupat deja mijlocul bulevardului Nicolae Bălcescu, fluturând un steag imens, circulaţia rutieră în zonă fiind întreruptă. Protestatarii afişează pancarte pe care se poate citi: 'Pentru crimă şi hoţie, noi vă vrem la puşcărie', 'Jos labele de pe justiţie', dar şi mesajul 'Iohannis nu uita, ţara nu este a ta', scrie Agerpres.

La faţa locului sunt prezenţi şi reprezentanţi ai presei străine.

Reprezentanţii Jandarmeriei şi ai Poliţiei asigură măsurile de ordine din zonă. În noaptea de luni spre marţi, peste 15.000 de persoane au participat la un protest în care pe parcursul a mai mult de şase ore manifestanţii s-au deplasat la sediile unor instituţii publice, între care Guvernul, Ministerul Afacerilor Interne, Parlament, Primăria sectorului 4.

După manifestaţia de marţi seară, premierul Victor Ponta a demisionat din funcţie, la fel şi primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel