Declarația de avere a lui Ludovic Orban, DISPĂRUTĂ! S-a produs modificarea

Orban
Orban

Declarația de avere a lui Ludovic Orban a dispărut.

În cursul zilei de joi, declarația de avere a fost scoasă de pe pagina oficială a Guvernului. Ulterior, aceasta a fost pusă pe site. Ludovic Orban și-a dat seama că a făcut o greșeală în declarația de avere.

Casa din Dobroești fusese trecută drept casă de vacanță, motiv pentru care premierul a cerut să facă modificarea și să precizeze că este o casă de locuit. Astfel, actul a fost scos de pe site-ul Guvernului, apoi repus online. Informația a fost prezentată la Antena 3 în emisiunea Obiectiv.

Ce apare în declarația de avere

Premierul Ludovic Orban deţine, potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, o casă, un autoturism şi două depozite bancare.

Potrivit documentului, şeful Executivului, care are domiciliul în judeţul Ilfov, dispune de o casă dobândită în anul 2014. Imobilul are o suprafaţă de 200 de metri pătraţi şi este deţinut în co-proprietate cu soţia sa Mihaela Orban.

Totodată, premierul a mai trecut în declaraţia de avere un autoturism Volkswagen Passat fabricat în 2007, dar şi două depozite bancare, constituite în 2010 pe numele soţiei. Unul dintre depozite, deschis la Raiffeisen Bank, are o valoare de 5.535 euro, iar cel de-al doilea, la Banca Comercială Română, de 6.275 euro.

Din aceeaşi declaraţie de avere rezultă că Ludovic Orban a înregistrat în 2018 venituri nete de peste 37.000 de lei pentru consultanţă tehnică, din care 28.356 lei de la SC Revicond Canaltech SRL din comuna Riciu - judeţul Mureş, iar 9.000 de lei - de la S.C.P. Doru Trăilă & Asociaţii Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel