DECIZIE a PNL după rezultatele la alegeri

Live PNL
Live PNL

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a venit cu declarații privind deciziile politice ale Partidului Național Liberal.

Luni, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a venit cu declarații privind deciziile politice ale Partidului Național Liberal:

„Vreau să vă spun că în discuțiile avute cu președintele Partidului Național Liberal, am luat decizia pe care o vom adopta și în Biroul permanent național de miercuri, să nu existe niciun fel de alianțe cu partidul trecutului, cu Partidul Social Democrat. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri în cadrul Biroului permanent național.

Vreau încă odată să le mulțumesc tuturor candidaților la funcția de primari. Din datele noastre reiese faptul că vom avea peste 1300 de primari la nivelul României. O cifră istorică pentru PNL, însă toată considerația noastră este pentru români. Pentru că s-au prezentat, pentru că ne-au acordat  încrederea lor și au dat, până la urmă, un gir și un cec în alb filosofiei liberale de dezvoltare, de modernizare a administrațiilor locale, așa cum deja PNL a demonstrat în comunitățile pe care le conduce.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel