De ce nu vorbește Dan Diaconescu despre cazul Caracal

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Multă lume s-a întrebat de ce Dan Diaconescu nu spune nimic despre cazul Caracal cu atât mai mult cu cât este din acest oraș.

Dan Diaconescu are interzis la vorbit cu presa. În 2018, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis să mențină interdicția dispusă lui Dan Diaconescu de a se exprima în presă sau în televiziune. Decizia este definitivă.

Dan Diaconescu ceruse, la Curtea de Apel Bucureşti, ridicarea interdicţiei de a avea activitate în presă, dispusă de către judecători când a fost condamnat, precizând că el a fost solicitat la multe televiziuni, însă a refuzat şi să răspundă la telefon, pentru a nu se crede că încalcă legea.

În 2017, Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată.

”Serialul” Elodia

Cristian Dan Diaconescu, născut la Caracal, a devenit celebru datorită emisiunii Dan Diaconescu Direct de pe OTV și ”serialului” Elodia care s-a desfășurat în 2008-2009, în timpul căruia avocata cu același nume, dispărută în urma unei presupuse crime, era căutată de autorități și reporterii OTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel