De ce nu vor juca vedetele Messi, Mbappe şi Neymar pentru PSG în meciul cu Chateauroux din Cupa Franței

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Paris Saint-Germain nu va conta pe starurile sale Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar în meciul de vineri cu Chateauroux din Cupa Franţei, transmite AFP.

Lionel Messi a revenit doar miercuri la antrenamentele lui PSG, după ce a sărbătorit câştigarea Cupei Mondiale cu naţionala Argentinei.

Kylian Mbappe, care s-a întors mai devreme la echipa de club, la doar 3 zile după finala CM 2022 pierdută de Franţa, a fost folosit în cele două meciuri ale parizienilor după reluarea Ligue 1, dar va fi menajat în întâlnirea cu Chateauroux, o formaţie de divizia a treia.

La fel ca Mbappe, fundaşul dreapta marocan Achraf Hakimi a evoluat în cele două partide după reluarea campionatului, însă și acesta va fi odihnit vineri.

În ceea ce îl priveşte pe Neymar, acesta nu va juca contra lui Chateauroux pentru a trata entorsa la gleznă pe care a suferit-o în timpul Mondialului, a spus joi antrenorul său Christophe Galtier.

'Absenţa lui Neymar (...) era prevăzută de ceva vreme. Staff-ul nostru medical a făcut un bilanţ al jucătorilor plecaţi la Cupa Mondială şi noi am decis că Ney îşi va trata în această perioadă entorsa serioasă la gleznă', a declarat Galtier în tradiţionala conferinţă de presă dinaintea meciului. Brazilianul a fost victima unei entorse la glezna dreaptă în primul meci al Braziliei, împotriva Serbiei. El a revenit în optimi de finală, marcând un gol în victoria cu Coreea de Sud.

El a înscris o dată şi în sferturi, când Selecao s-a înclinat în faţa Croaţiei. Foarte dezamăgit după eliminarea împotriva Croaţiei, Neymar a fost nervos în primul meci al parizienilor după reluarea campionatului, împotriva lui Strasbourg, în care a văzut cartonaşul roşu. 'Nu sunt deloc îngrijorat', a spus însă Galtier.

'Avem un Neymar după imaginea a ceea ce face de la începutul sezonului. A fost foarte dezamăgit, avem şansa să avem un Neymar foarte motivat. Evident, suntem atenţia la el pe plan fizic', a adăugat tehnicianul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel