EXCLUSIV  De ce a lipsit Băsescu din campania electorală până acum? Candidatul PMP la Primăria Capitalei, răspuns la întrebarea DC News

Traian Băsescu, candidat din partea PMP pentru Primăria Capitalei, a avut prima conferință de presă, sâmbătă, 12 septembrie, când suntem deja la jumătatea perioadei de campanie electorală.

Traian Băsescu a fost întrebat de către DC News de ce a ieşit atât de târziu pentru a-şi prezenta programul electoral şi de ce nu este mai activ în campania electorală. 

"Am făcut această conferință de presă abia la mijlocul campaniei dintr-un motiv simplu: v-am lăsat timp să citiți programul. Ce mă făceam dacă făceam conferința de presă în prima zi? Vorbeam singur pentru că nu aveam un partener de dialog. Lăsând însă gluma la o parte, mi s-a părut că este oportun să încerc să și explic programul având în vedere numărul mic de oameni care l-au citit", ne-a declarat Traian Băsescu.

Totodată, Traian Băsescu a fost întrebat de către DC News şi dacă intenţionează să candideze şi la alegerile parlamentare din această iarnă.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la viitoarele alegeri parlamentare, fostul președinte a spus: "O, nu, e prea mult!".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel