De ce a ales Ianis Hagi clubul Rangers. Primele declarații după prezentarea oficială - VIDEO

Ianis Hagi a părăsit Genk și a fost prezentat oficial la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi va avea la noul său club tricoul cu numărul 7. Scoțienii l-au prezentat oficial pe jucătorul român împrumutat până la sfârșitul sezonului de la Genk. Rangers au o opțiune de cumpărare la final, de 5 milioane de euro, dacă Ianis va confirma.

Ianis Hagi a oferit și prima declarație oficială în calitate de jucător al scoțienilor și a dezvăluit motivele pentru care a ales acest club:

"Este o onoare pentru mine să mă aflu aici, să joc la asemenea club mare, cu multa istorie! Sunt nerabdător să îi intâlnesc pe toți de la echipă și să am primul antrenament. Unul dintre motivele principale pentru care am venit sunt trofeele și istoria clubului. Mentalitatea echipei este una câștigătoare, asta m-a făcut să iau decizia și sunt foarte fericit", a declarat Ianis Hagi pentruRangers Tv, pagina oficială a clubului.

La doar câteva ore după ce a fost prezentat oficial și a susținut o primă conferință de presă la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a susținut și prima ședință de pregătire sub comanda legendarului Steven Gerrard.

VIDEO - primul antrenament Ianis Hagi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel