DD a ieşit cu 7 saci de bani din bancă. Nu este primit la Minister

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan Diaconescu s-a ţinut de promisiune şi a mers la bancă pentru a scoate banii necesari salariilor de la Oltchim. DD a ieşit din bancă cu şapte saci de bani, dar a întâmpinat probleme la Ministerul Economiei. Diaconescu şi echipa lui nu au fost lăsaţi să intre în Minister.

[caption id="attachment_237234" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

Dan Diaconescu a fost refuzat de mai multe firme de transport valori pentru a duce banii la Vâlcea. Din primele informaţii, DD a fost refuzat de patru firme de transport.

"Sunt bani pentru salariaţii de la Oltchim. Salariaţii sunt tot ce ne interesează. Sunt foarte mulţi bani. Sunt banii mei de acasă pe care îi dau Guvernului şi el va decide ce va face cu ei. Am atâţia bani câţi pregătise Ponta să dea pe acest combinat. Sunt bani în bancnote de 500 de euro sau mai mici. Din acest moment, toate salariile sunt asigurate de mine până la sfârşitul anului. De acum, mingea este la Guvernul USL, care trebuie să ne arate clauzele din contract. Ei încearcă blocarea semnării contractului pe motiv că nu avem bani. Le-am arătat că avem bani", a declarat Dan Diaconescu, la ieşirea din bancă.

Dan Diaconescu s-a dus în bancă împreună cu mai mulţi lideri de sindicat de la Oltchim. "Diaconescu va scoate din bancă banii necesari pentru plata salariilor pe luna august. Nu ştiu ce sumă va scoate din bani", a declarat avocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel