Daniel Zamfir, ADEVĂRUL despre creditele în CHF

francize
francize

Senatorul ALDE Daniel Zamfir arată care este adevărul în contextul criticilor ce le sunt aduse oamenilor simpli ce au luat credite în franci elvețieni. 

Băncile, guvernul, judecătorii le spun oamenilor care au luat credite în franci elvețieni că ar fi trebuit să fie mai bine educați financiar înainte de a lua o astfel de decizie, considerând că riscul e al omului care a luat creditul. Daniel Zamfir arată, printr-o postare pe Facebook, că însuși președintele Consiliului Fiscal a luat un credit în franci elvețieni. 

”IPOCRITUL SI CORIGENTUL

De ceva ani buni, guvernatorul etern ii urechează pe românii cu credite in franci elvețieni, că nu au fost suficient de bine educați financiar și că asta e, riscul e al lor. In aceeași notă, urmare probabil a seminariilor cu judecători de la hotelul BNR din Sinaia, unii judecători considera și ei că românii trebuiau să fie precauți și diligenți sa anticipeze acest lucru.

Președintele Consiliului Fiscal, dl Ionuț Dumitru, întâiul finanțist al țării, a luat un credit de 400000 CHF(!!!) cu 1% dobanda. Pai, cum o fi asta? Întâiul finanțist al țării, doctor în economie, a rămas corigent la educație financiară???” scrie Daniel Zamfir, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel