Daniel Constantin: De Ce s-a produs ruptura de PNL

daniel_constantin
daniel_constantin

Președintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a explicat de ce s-a produs ruptura de Partidul Național Liberal. 

"Rămâi cu un gust amar când constanți că după trei ani de activitate, cel care e lângă tine te atacă personal și neașteptat”, a declarat Daniel Constantin, miercuri seară, în emisiunea "Imparțial" de la Digi24.

El a adăugat: "Nu-mi doresc să amplific un conflict cu Crin Antonescu, decența îmi spune că nu trebuie să-l atac pe Crin Antonescu, mai ales personal. Săptămâna trecută eram pentru dl. Antonescu președinte, acum sunt subordonatul domnului Ponta".

Daniel Constantin este de părere că motivul rupturii de PNL s-a produs odată cu numirea lui Kovesi la DNA. "Domnul Antonescu probabil că voia să fiu alături de dânsul în lupta împotriva numirii doamnei Kovesi la DNA. I-am explicat că nu am atribuții, din punct de vedere al președintelui PC, să mă exprim public cu privire la numirea unui procuror și probabil că lucrul acesta nu a fost pe placul lui Crin Antonescu", a punctat Daniel Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel