Dăncilă: NU voi face greșeala pe care a făcut-o Iohannis

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Viorica Dăncilă a precizat în cadrul dezbaterii organizate în această seară că nu va face aceeași greșeală pe care a făcut-o Klaus Iohannis, în cazul în care va ajunge președinte. 

Viorica Dăncilă a precizat în cadrul dezbaterii organizate în această seară că nu va face aceeași greșeală pe care a făcut-o Klaus Iohannis, în cazul în care va ajunge președinte. Iată întrebarea jurnalistului și răspunsul președintelui PSD: 

Jurnalist: Cum veți colabora cu actuala majoritate, dacă veți ajunge la Palatul Cotroceni, și dacă veți lupra să aveți ”Guvernul meu”?

Viorica Dăncilă: Exclus acest lucru. Voi avea discuții cu premierul României, indiferent de culoarea politică. Nu voi face greșeala pe care a făcut-o Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă premier. Nu voi jigni niciodată și nu voi ieși în spațiul public ca să critic Guvernul. Îl voi chema la masa dialogului și voi avea discuții aplicate. Pentru că ceea ce declară președintele în spațiu public este preluat și de alte state. (...) Și nu vreau ”Guvernul meu”. Vreau Guvernul pe care îl dă majoritatea parlamentară pentru că așa respect votul românilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel