DĂNCILĂ, demisie. ANUNȚ în fața oamenilor. Răspuns pentru Iohannis

Viorica Dăncilă, plângere penală
Viorica Dăncilă, plângere penală

Dăncilă îi dă o nouă replică preşedintelui Iohannis care i-a cerut, pentru a doua oară, demisia. 

Viorica Dăncilă, premierul României, a declarat că nu va demisiona din funcţie, în replică la solicitarea venită, pentru a doua oară, din partea preşedintelui Klaus Iohannis. 

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS - VIORICA DĂNCILĂ, DEMISIE: Este IMPERIOASĂ!


"România merge pe un drum bun. Mă aşteptam ca la acest rezultat, atunci când iei note bune, să fii premiat. Dar se pare că nu toată lumea este de aceeaşi părere. Şi de aceea mă simt obligată să vă spun dumneavoastră, aici, la Consiliul Naţional al Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi, că nu îmi voi da demisia sub nicio formă", a declarat, astăzi, Viorica Dăncilă. 

[citeste si]

"Nu voi demisiona atât timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, atât timp cât am sprijinul coaliţiei de guvernare şi atât timp cât am sprijinul dumneavoastră. Sunt un om responsabil, am fost nouă ani europarlamentar şi am responsabilitatea faţă de cetăţeni şi de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea pentru că, atunci când creezi instabilitate, părerile din exterior nu sunt cele care contează pentru ţara noastră", a mai declarat Viorica Dăncilă la  Consiliul Naţional al Organizaţiei Pensionarilor Social-Democraţi.

"Vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu creat de PSD din punctul de vedere al creşterii economice şi vreau să duc mai departe mandatul cu care am pornit la drum, mandat în care dumneavoastră, pensionarii din România, aveţi un rol esenţial. Mă sprijin pe puterea şi expertiza dumneavoastră şi cred că putem face din România o ţară pe care şi-o doresc atât pensionarii cât şi copiii noştri, o ţară din care să nu mai vrea nimeni să plece, în care să avem investiţii, o ţară în care, prin programul de guvernare, putem aduce 1,5 milioane de români în clasa de mijloc. Putem face toate acestea împreună", a mai declarat primul-ministru, Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel