KLAUS IOHANNIS - VIORICA DĂNCILĂ, DEMISIE: Este IMPERIOASĂ!

KLAUS IOHANNIS - VIORICA DĂNCILĂ, DEMISIE: Este IMPERIOASĂ!
KLAUS IOHANNIS - VIORICA DĂNCILĂ, DEMISIE: Este IMPERIOASĂ!

KLAUS IOHANNIS - VIORICA DĂNCILĂ, DEMISIE. Președintele Klaus Iohannis a afirmat că se impune demisia premierului Viorica Dăncilă. 

KLAUS IOHANNIS - VIORICA DĂNCILĂ, DEMISIE  ”Este imperioasă demisia doamnei Dăncilă pentru a face loc unor oameni responsabili și competenți.” a spus Klaus Iohannis. 

Președintele a adăugat că ”În acest context este din ce în ce mai vizibil că Dragnea și ai lui nu au nici o soluție pentru o guvernare bună și eficientă”. 

Președintele Klaus Iohannis a susținut o declarație de presă astăzi, de la Palatul Cotroceni. 

”PSD amanetează viitorul țării”

Klaus Iohannis a criticat guvernarea Dăncilă. ”După un an și jumătate de guvernare PSD, nu vedem nici drumuri, nici autostrăzi, nici școli, nici spitale. Nimic. Pe de altă parte, lumea se întreabă totuși de unde vin acești bani pentru anumite creșteri care s-au realizat. PSD-ul de fapt amanetează viitorul țării: crește salarii și pensii și neglijează investiții importante.” este doar una din declarațiile președintelui. Klaus Iohannis a mai spus că ”România se află în procedura privind deviația semnificativă a deficitului bugetar. Aici ar fi bine ca PSD-ul să nu uite că România face obiectul Uniunii Europene privind acest deficit. Nu se vede nici o intenție și nici o măsură corectivă. Invit să-și revină, pe guvernanții PSD. Per ansamblu, o evoluție total nesatisfăcătoare a finanțelor publice.”

Dragnea despre supărarea președintelui

Anterior, Liviu Dragnea a declarat despre această intervenție a președintelui că ”Am înțeles că vorbește despre banii românilor. O fi și supărat că a fost treaba asta cu micii acum. (...) Dl președinte s-a supărat foarte tare pe noi și pe Guvern, sperăm că-i trece și se mai calmează, că avem nevoie de liniște în țară”.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel