DAN ȘOVA, REVENIT ÎN PSD. Cum explică Victor Ponta măsura CExN de la Sinaia

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunțat, vineri, la Sinaia, că a supus la vot în CExN revocarea deciziei de excludere a lui Dan Șova din partid, iar forul a votat-o în unanimitate. Liderul social-democrat și-a argumentat demersul arătând că Dan Şova a demonstrat că vrea să fie în partid.

"Am supus la vot şi CExN, în unanimitate, a decis să revocăm decizia e care am luat-o la precendentul Comitet Executiv, de excludere a domnului Dan Şova, ţinând cont de atitudinea domniei sale. Ne-a demonstrat în această lună şi jumătate că vrea să fie în PSD şi că vrea să fie cu noi şi acesta a fost lucrul cel mai important", a declarat Victor Ponta.

El a precizat că fostul ministru al Transporturilor va reveni în echipa PSD în funcţia de vicepreşedinte, pe care a deţinut-o anterior.

Premierul a mai spus că decizia CExN de revocare a unei decizii anterioare este statutară, având în vedere faptul că forul care poate să ia o decizie este cel care poate să şi o revoce.

Liderul PSD a explicat că punerea în aplicare a deciziei CExN de revocare este imediată, Dan Şova având posibilitatea de reveni în partid chiar de vineri.

Vezi și: Victor Ponta, amenințări pentru membrii PSD cu probleme în justiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel