Dan Bucura, veste TERIBILĂ pentru liberalii care și-au declarat dragostea pentru Clotilde Armand

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sector 1, le dă o veste proastă liberalilor care o susțin pe Clotilde Armand.

”Liberalii de la Sector 1 au început să-și declare subit dragostea către colegii de la USR-Plus! Cică ei o susțin total pe Clotilde Armand! Mai băieți, hai sa facem toți un exercițiu de sinceritate!

Știți și voi că doamna vă va lăsa pe dinafară a doua zi după alegeri, dacă ar câștiga. La ce mesaje vă dă Cioloș cu Barna, nu vedeți alianță cu USR nicăieri! Nici măcar în Consiliul Local...

V-am mai spus și vă repet. Zeci de membri PNL Sector 1 merg în alegeri cu mine. E normal, fiindcă pe voi v-a lăsat "cineva" fără candidat. E frustrant, dar adevărat! Cu pupici pe Facebook nu dregeți relația cu Clotilde! Ați văzut că abia vă menționează în aparițiile electorale. Șansa voastră sunt tot eu, pe 27 septembrie! Cine luptă de ani de zile cu Ciuma Roșie, alături de voi?! Armand sau Bucura?! Vorbim după alegeri...”, a scris Dan Bucura pe Facebook.

Liberalii de la Sector 1 au început să-și declare subit dragostea către colegii de la USR-Plus! Cică ei o susțin total...

Publicată de Dan Bucura pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel