Dan Bucura, RĂBUFNIRE în direct: Asta e MIZERIA. S-a terminat democrația și libertatea votului exprimat

dan-bucura
dan-bucura

Dan Bucura, candidat independent la Primăria Sectorului 1, a avut o răbufnire în direct la TV după imaginile cu sacii de voturi. El susține că legea se aplică diferențial în România, iar autoritățile ar trebui să ia atitudine în acest caz.

"Vreau să vă explic câteva experiențe personale din această campanie din postura de candidat pentru ca să trageți singuri concluzii. În ziua în care m-am hotărât și am mers cu dosarul să îmi depun candidatura, în acel loc la Piața Mureș, la BES, am mers însoțit de fetița mea pentru că nu avea cine sta cu ea acasă. La poartă jandarmul mi-a interzis din start prezența copilului dincolo de linia sa,. Am înțeles-o, deși nu am priceput ce risc presupune un copil de 10 ani, dar na, e lege. Noroc că a stat o doamnă cu copilul. 

De atunci până astăzi eu am văzut așa, același președinte de Birou Electoral de Sector, care apropo, de ieri are COVID , deci nu mai există, e în carantină. Același președinte am văzut așa, i-a permis lui Barna care nu are nici o calitate la Sectorul 1, să se plimbe prin acest birou pe la toată lumea. Același președinte a permis unora, chiar candidați fiind, să intre în acele locuri unde se țin buletinele. Păi aș vrea și eu Bucura, sunt candidat și aș vrea și eu pentru că mai am câteva sute de voturi și fac pragul electoral, aș vrea și eu, dar eu nu mă bat ca ei pentru primărie. Îmi permite domnul acesta care azi are COVID și nu e, să intru printre saci să văd și eu dacă nu am fost furat? Întreb și eu, doar atât. Îmi dă voie și mie să intru?

Dacă în 24 de ore nu spun polițiștii și procurorii ce s-a întâmplat, eu cred că statul acesta e pierdut de tot, s-a terminat democrația și libertatea votului exprimat. Asta este mizeria, legea este pentru unii într-un  fel și pentru alții în altfel. Măcar să ni se spună: "Bă, dacă ai ochii albaștri ți se aplică asta, dacă ai ochii verzi ți se aplică asta. Dacă îi ai căprui, nu ai nici un drept.", a declarat Dan Bucura în direct la RealitateaPlus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel