Dacian Cioloș: Nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic

Dacian Cioloș a votat astăzi la Zălău. El a declarat că sunt create condiții pentru un vot în siguranță.

Dacian Cioloş, copreşedintele USR PLUS, susține că este important ca cetăţenii să voteze deoarece de opţiunea lor depinde ce se va întâmpla în comunităţile locale în următorii ani.

"E foarte important să votăm astăzi pentru că de votul de astăzi depinde ce se va întâmpla în comunităţile noastre locale în următorii ai. Eu am votat, ca de obicei, la Zalău şi astăzi cu şi mai multă bucurie am votat la Zalău pentru că astăzi nu mai e cazul să alegem răul cel mai mic. Avem, cu adevărat, o alternativă pentru un Zalău modern, un Zalău care să iasă din provincialism şi izolare, un Zalău care să beneficieze de apropierea de Cluj, de Oradea, de zona de vest a României, un Zalău în care să se investească şi să se creeze locuri de muncă. E important, din punctul meu de vedere, să dăm o şansă unor oameni care vin cu un spirit nou, cu un suflu nou şi asta o putem face prin vot. Degeaba ieşim în stradă atunci când nu avem ocazia să acţionăm direct, acum e momentul să o facem şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă asta în minte în cursul zilei de astăzi", a precizat Dacian Cioloş, la ieşirea din secţia de votare.

Acesta a adăugat că, din punctul lui de vedere, sunt create condiţii pentru un vot în siguranţă.

"Toate condiţiile sunt create pentru un vot în siguranţă, din punct de vedere sanitar. Oamenii din secţie sunt foarte bine instruiţi şi am toată încrederea şi sper ca toţi cetăţenii români să aibă toată încrederea şi să vină la vot. Sunt dezinfectanţi, sunt măşti se păstrează distanţa, nu e înghesuială", a conchis acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel