Cupa Mondială: Idei de gustări sănătoase la meci

CM 2018
CM 2018

Cupa Mondială de Fotbal face echipă bună cu gustările sănătoase pe care să le savurezi în fața televizorului. În loc de chipsuri și bere, îți propunem o listă de aperitive proaspete și ușor de preparat, astfel încât să nu vizionezi finala cu 2-3 kilograme în plus. 

Într-adevăr, chipsurile sunt greu de înlocuit ca gustare în fața televizorului. Dar nu imposibil! O versiune mult mai echilibrată ar fi chipsurile din cartofi dulci. Nu sunt totalmente light, dar poți prepara aceste chipsuri acasă: feliezi cartofii cât mai subțire, îi așezi într-o tavă, pe hârtie de copt, puțin ulei deasupra și la cuptor până se rumenesc. Sunt delicioși în combinație cu guacamole. Totuși, nu în fiecare seară! Păstrează acest preparat pentru weekend sau meciurile preferate. 

Roluri cu legume

Este o rețetă super rapidă. Ai nevoie de lipii, legumele preferate feliate/tocate mărunt (varză, castraveți, morcovi, ardei, ceapă, ridichi etc.) și un suc din iaurt (iaurt, usturoi, ulei de măsline, turmeric). Sunt delicioase. 

Tartine cu brânză/cașcaval

Foarte simplu de preparat. Feliile de pâine, pe care pui cașcaval/mozzarela, roșii, dovlecei, se introduc la cuptor 5 minute. 

Fructe oleaginoase

Veste bună! Poți ronțăi alune, migdale, fistic, semințe, dar nu în cantități exagerate, pentru că sunt hipercalorice, și preferabil fără sare. Porțiile ar fi următoarele: migdale (10 bucăți), alune (20), fistic (20), semințe de floarea-soarelui (3 linguri), semințe de dovleac (3 linguri). Un mix din acestea: 30-50 grame. 

Floricele de porumb

Da! Și floricele poți mânca la meci, dar cu condiția să nu fie popcorn care se prepară la cuptorul cu microunde. Poți prepara popcorn acasă, folosind boabe de porumb, ulei de rapiță și puțină sare. Nu au multe calorii și țin de foame prin conținutul lor bogat de fibre. 

Ciocolată neagră

Și amatorii de dulciuri au ceva bun de ronțăit în fața televizorului: câteva pătrățele de ciocolată neagră. Este energizată, conferă bună dispoziție și alungă stresul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel