Cupa Mondială de fotbal 2019. Suedia va fi adversara Olandei

Cupa Mondială de fotbal 2019. Suedia va fi adversara Olandei în semifinalele Cupei Mondiale feminine de fotbal 2019 din Franţa, după ce a învins Germania cu scorul de 2-1, sâmbătă, în sferturi de finală.

Cupa Mondială de fotbal 2019. Germania, mare favorită, a deschis scorul prin Lina Magull, în minutul 16, dar scandinavele au egalat rapid, graţie Sofiei Jakobsson, în minutul 22. Stina Blackstenius a reuşit golul victoriei la trei minute după pauză.

Cupa Mondială de fotbal 2019. Germania a contat din min 46 pe conducătoarea de joc Dzsenifer Marozsan, revenită după o accidentare.

Cupa Mondială de fotbal 2019. Calificarea în semifinale a asigurat prezenţa Suediei la Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Tokyo. Germania, campioană olimpică în 2016, va lipsi de la Jocurile de la Tokyo.

Cum au evoluat echipele

Cupa Mondială de fotbal 2019. Germania: Schult - Gwinn, Doorsoun, Hegering, Simon (Maier, 44) - Dabritz, Popp, Dallmann (Marozsan, 46), Magull - Huth, Schuller (Oberdorf, 69).
Suedia: Lindahl - Glas, Fischer (Ilestedt, 66), Sembrant, Eriksson - Rubensson (Bjorn, 86), Asllani, Seger - Jakobsson, Blackstenius, Rolfo (Hurtig, 90+55).

Cupa Mondială de fotbal 2019. A arbitrat: Stephanie Frappart (Franţa).

Cupa Mondială de fotbal 2019. În celălalt sfert de finală de sâmbătă, Olanda, campioana europeană, a trecut de Italia cu 2-0. Semifinala Olanda - Suedia va avea loc pe 3 iulie, la Lyon. În prima semifinală, SUA, campioana en titre, va întâlni Anglia pe 2 iulie, tot la Lyon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel