Cum vede Victor Ponta apariția imaginilor cu Mona Pivniceru

Prim-ministrul Victor Ponta a lăsat de înțeles că apariția imaginilor cu Mona Pivniceru în mașina lui Andrei Năstase nu este o simplă coincidență, aceasta având legătură cu propunerea judecătoarei în funcția de ministru al Justiției.

Premierului Victor Ponta i s-a cerut, joi,  să comenteze imaginile cu judecătoarea Mona Pivniceru urcându-se în mașina lui Andrei Năstase, iar acesta a declarat : "Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia sa fie în Guvernul USL!" În legătură cu o eventuală renunțare a judecătoarei la postul de ministru al justiției, Victor Ponta a spus că dacă acest lucru se va petrece, atunci va face altă propunere, după ce se va consulta cu președintele interimat Crin Antonescu. "Doamna Pivniceru nu este colonel şi nu poate să răspundă la ordine. Dacă nu mai doreşte să fie ministru, o să căutăm pe altcineva," a spus șeful Guvernului.

Victor Ponta a precizat că judecătoarea Mona Pivniceru, ”nu a apărut din spuma mării,” ci este judecător de 20 de ani și o persoană publică. Premierul nu crede într-o coincidență în ceea ce privește imaginile apărute ”taman” astăzi, remarcând un eventual caracter intenționat al acestora și al momentului apariției lor. "Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia să fie în Guvernul USL!", a comentat prim-ministrul.

Postul RTV a publicat, joi,  imagini cu judecătoarea Mona Pivniceru intrând în mașina lui Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase. Aceasta a declarat ulterior că nu știa că mașina în care s-a urcat este a lui Andrei Năstase. "Sunt nişte imagini care arată că nu suntem liberi în această ţară. Abia acum am aflat că este maşina lui Andrei Năstase. Nu ştiam în ce maşină mă urc. De unde să ştiu eu a cui e maşina? A venit cineva să mă ia de la mine până la tine şi punct. Nu am întrebat eu a cui e maşina. Ce era să fac eu, să îl dau jos să îl interpelez: «Cine eşti? Cine e mama? Cine e tata?» M-a sunat Mariana Alexandrescu", a declarat judecătoarea propusă de Victor Ponta pentru funcția de ministru al Justiției pentru gândul.info. Aceasta a mai adăugat că până luni, 20 august, o să se hotărască dacă acceptă sau nu nominalizarea pentru postul de ministru al Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel