Cum va arăta Guvernul dacă USL câștigă alegerile legislative

ponta dc
ponta dc

Dacă USL va câștiga alegerile parlamentare din nouă decembrie, Executivul va avea parte de unele schimbări. În afară de eventualul ministru deja anunțat, Liviu Dragnea la Administrație, vor exista și câteva modificări, mai mult sau mai puțin așteptate.

La ministerul Finanțelor Publice, locul lui Florin Georgescu va fi luat de secretarul de stat Liviu Voinea, informează Rtv. Nici postul lui Ovidiu Ioan Silaghi, la ministerul Transportului și Infrastucturii, nu este sigur, favoritul fiind liberalul Relu Fenechiu. La ministerul Economiei, Daniel Chițoiu își va putea menține scaunul, dacă va respecta cele două condiții ale premierului Victor Ponta: rezolvarea problemelor în cazurile Oltchim și Hidroelectrica.

În cazul ministerului Educației, nu s-a luat nicio hotărâre definitivă, dar, există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu să fie înlocuită de actualul ministru delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, în funcție de rezultatul procesului cu ANI.

Există și ministere unde titularii nu se schimbă, exemplu fiind ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, unde Mariana Câmpeanu va obține un nou mandat. Aceeași situație se regăsește și la Ministerul Afacerilor Externe, Titus Corlățean păstrându-și funcția.

În ceea ce privește ministerul Sănătății, unde momentat premierul Victor Ponta deține interimatul, nu s-a ajuns la o nominalizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel