Cum petrec politicienii după învestirea Guvernului Ponta II. Galerie foto

După învestirea noului guvern, atât premierul Victor Ponta, cât și președintele

După reconfirmarea în funcția de premier, Victor Ponta spunea că își dorește câteva zile de pauză. Astfel, prim-ministrul a plecat la munte alături de familie.

După învestirea în funcția de premier și numirea Guvernul, Victor Ponta și-a luat mult dorita vacanță. Premierul și-a luat copiii și a plecat la munte, pentru a se relaxa. A urmat o bătaie în zăpadă între prim-ministru și cei doi copii ai săi. Momentul de după bătaia cu bulgări a fost imortalizat în imagini, iar Victor Ponta le-a postat pe o rețea de socializare cu titlul "Recharging the batteries!" (n.r.- reîncărcându-mi bateriile).

Tot la munte petrece și fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, care a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii, precum și impresii de vacanţă: "Am ajuns la munte. Este multă zăpadă şi sunt mulţi turişti. Nu am fost în Elveţia până acum, dar cred că peisajele carpatine sunt mai frumoase. Cu brazii albi de zăpadă şi crestele albastre, munţii noştri îţi taie răsuflarea. Pârtiile sunt pline de schiori". Elena Udrea nu a omis, însă, referirile la infrastructură, menționând că turiștii nu se pot bucura de pârtii "fără telegondole, telescaune şi teleski-uri" și cineva trebuie să se ocupe de stațiuni montane, pentru a le ridica la "la standarde moderne".

Și șeful statului, Traian Băsescu, își va petrece Crăciunul alături de familie, la munte, mai exact, la vila de protocol de la Predeal. După ce a ieșit, luni, la o plimbare cu snowmobilul, împreună cu fiica sa cea mică, Elena şi cu ginerele său, Traian Băsescu le-a transmis românilor să se distreze, pentru că viaţa nu trebuie petrecută numai în certuri şi tensiuni.

[gallery]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel